Een ezel stoot zich geen tweemaal aan dezelfde steen…

40dagenbloggenJawel hoor, dat doet een koppige steenezel wel. Deze ezel hier heeft immers moeite om een (blog)uitdaging uit de weg te gaan. Dus toen er een mailtje in mijn mailbox opdook met de vraag of ik zin had om nog een keertje 40 dagen te bloggen, schreef ik me – opnieuw – zonder al te veel nadenken in. Tuurlijk doen we dat, het is vorig jaar toch ook gelukt, waarom zou ons dat geen tweede keer lukken.

Bovendien beginnen we deze keer – in tegenstelling tot vorig jaar – wel goed geïnformeerd en goed voorbereid aan de uitdaging van 40 dagen bloggen. Daar waar we vorig jaar nog last hadden van een klein rekenfoutje 😉 weten we dit keer op voorhand dat het écht de bedoeling is om de komende 6 weken 40 berichten te posten. 6 keer mogen we een pasbeurt inzetten, maar het is écht wel 40 + 6, niet zoals ik vorig jaar geloofde/hoopte 34 + 6 = 40.

De kop is er met deze post dan ook meteen af. We zijn begonnen aan onze blogmarathon van 40 dagen. Gaan we wel voldoende inspiratie hebben? Gaan we elke dag tijd vinden om een berichtje te posten? Ga ik er eindelijk ook eens in slagen om daadwerkelijk blogberichten op voorhand te schrijven zodat ik af en toe na een drukke werkdag eens gewoon op “publiceren” moet klikken zonder anderhalf uur wezenloos naar een scherm te staren in de hoop dat de inspiratie toch zal komen? Ik weet het niet.

Goede bedoelingen zijn er alvast wel ruim aanwezig. En uiteindelijk win of verlies ik niks als ik de uitdaging wel of niet volbreng. Enkel in mijn hoofd zal ik een medaille kunnen opspelden (of niet). We zullen wel zien. Maar u, lezer, kan mij uiteraard ook een dienst bewijzen. Zijn er vragen waar u graag een antwoord op wenst? Wat wil u hier graag lezen? Wat wil u graag van me weten? Lijst uw vragen/bedenkingen gerust op in de reacties, ik zal in de mate van het mogelijke voor antwoorden zorgen.

Want we moeten bekennen: eenmaal we aan een uitdaging beginnen, willen we ze maar al te graag volbrengen. Die medaille (ook al zit ze alleen in mijn hoofd) wil ik op Pasen maar al te graag kunnen opspelden 😉.

Advertentie

21 gedachten over “Een ezel stoot zich geen tweemaal aan dezelfde steen…

 1. Ik ga ook voor een medaille. Al was het maar brons…
  Vraag: hoe ‘groen’ ben jij en wat doe je om de planeet te redden voor de volgende generaties?
  Geen makkelijke of juist wel. Ik ben benieuwd.

 2. Succes! Ik ga voor drie keer per week iets posten tijdens 40 dagen bloggen. Ik ben alleszins blij dat je zoveel gaat schrijven :-). Over wat ik je wil vragen, denk ik nog even na…

 3. Veel succes! Ik kon het momenteel niet opbrengen. Mocht het nu een maand later gestart zijn… misschien start ik wel mijn eigen 40 dagen, eens ik het wat beter zie zitten. Werken met terugkerende thema’s werkt, dat weten we al he 😉
  mogelijke vragen: heb je ooit een andere blognaam overwogen? Hoe kom je bij Tifosa? Culinair: Wat is jouw persoonlijk succesrecept en waarom? Wat wilde je worden toen je klein(er) was?

 4. Ik doe dit jaar ook opnieuw mee maar nog niet helemaal zeker of ik erin ga slagen want buiten een paar berichten voor deze week en de week erop heb ik nog niet echt een plan 🙂 Maar we zien wel wat het geeft! Wat ik wel graag eens zou willen weten over jou: wat wou je als kind heel graag worden later?

 5. Mijn vragen zag ik beantwoord in je ‘over mij’. En ik zag bij het scrollen dat breien ook tot je bezigheden behoort. Naast alle ballen nu ook nog 40 dagen bloggen hoog te houden. Ik geef het je te doen. Zonder al die ballen vind ik het al een hele uitdaging 😉 Succes en zet m op!

 6. Pingback: Meet & greet | Samajatalk

 7. Pingback: Le monde tourne mal – second part of my life

 8. Pingback: What about me #40dagenblogger ? | Tifosa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s