I did it again. Oops!

In onze kleerkasten is het winterseizoen al begonnen. Vorige week hadden we de hoop op een Indian Summer al volledig opgeborgen en onze kasten uitgemest. Het resultaat was dat ik voor de winter geen paar deftige schoenen meer heb, op 1 paar pumps na. Alle andere schoenen zijn kapot gelopen. Wat mij wel vaker overkomt, aangezien ik altijd een lievelingspaar heb dat ik nagenoeg het hele seizoen door draag. Met als gevolg dat dit op het einde van datzelfde seizoen ook meestal compleet stuk is.

En ja hoor, ik breng oude paren elke keer opnieuw naar de schoenmaker, maar sommige zaken zijn niet meer te repareren: als je niet alleen het rubberen stukje van de hak er compleet af loopt, maar de hak zelf ook nog eens minstens een centimeter schuin afslijt, dan zijn je schoenen niet alleen een gevaar (soms schuift je schoen letterlijk onder jou weg, waardoor jij – ei zo na of meteen volledig – tegen de grond gaat) maar ook niet meer te herstellen. Geloof me, ik heb het geprobeerd, elke lente opnieuw.

Nieuwe (winter)schoenen dus. Met een verlanglijstje. Graag een paar wintersneakers, een paar enkellaarsjes en een paar hoge laarzen. Praktisch als ik ben, begon ik uiteraard met de… enkellaarsjes. En die zijn hoog. Uiteraard. Schoon, dat ook. En ik kan er echt wel goed op lopen, toch voor even. Ja, ik deed het opnieuw: ik viel voor een paar schone, zwarte enkellaarsjes, die misschien toch niet echt handig zullen blijken te zijn. Story of my life!

IMG_8859_mini

Ooit, ergens deze winter, komen er heus ook nog een paar zeer makkelijke sneakers. Misschien ;-). Voorlopig ben ik uit de nood geholpen. Net op het moment dat de zon gaat schijnen en de sandalen deze zomer/herfst toch nog uit de kast mogen.

PS: Het zijn alweer Nero Giardini’s, er tekent zich toch wel een duidelijk patroon af. Deze blog is niet gesponsord, jammer genoeg, maar als Nero Giardini België dit leest, ik heb ook nog een paar hoge winterlaarzen nodig en ik heb al een mooi Cognac-paar op het oog ;-). In ruil voor een blog?? Ik wil gerust voor een Italiaanse vertaling zorgen ;-)!

Advertentie

Een gedachte over “I did it again. Oops!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s